Sport

Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu vor servi pentru istorie la Jocurile Olimpice

Mureșeanca Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu, dublul mixt al României, vor servi pentru istorie la Jocurile Olimpice din 2024. Odată cu apariția clasamentului mondial pe data de 7 mai, perechea tricoloră, care se află pe locul 8 mondial, medaliată cu bronz la ultima ediție a Jocurilor Europene a obținut oficial calificarea la Paris, cu 80 de zile rămase până la startul Jocurilor Olimpice.

Potrivit Federației Române de Tenis de Masă, 16 perechi de dublu mixt își vor disputa medaliile olimpice ale ediției din 2024.

Cu echipa feminină calificată la Jocurile Olimpice și cu două sportive care vor fi nominalizate în proba de simplu și perechea de dublu mixt, tenisul de masă românesc, are șansa de a obține noi calificări în această lună.

În plus, Ovidiu Ionescu și Eduard Ionescu vor lua parte la turneul preolimpic pentru proba masculină de simplu, care va avea loc în Sarajevo, Bosnia și Herțegovina, între 15 și 19 mai.

(D.C.)

Sursa foto: Facebook/ Federația Română de Tenis de Masă

Post-ul Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu vor servi pentru istorie la Jocurile Olimpice apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu vor servi pentru istorie la Jocurile Olimpice

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button