Bilanț CSM Târgu-Mureș, mult peste orice așteptări la primul an (VI)

bilant csm targu mures mult peste orice asteptari la primul an vi

Trofee ratate, promovare reușită

Una dintre disciplinele mai noi, dar care umpleau Sala Sporturilor în urmă cu câțiva ani este cea de la fotbal în sală, disciplină cunoscută ca futsal. Aici echipa a pornit și s-a menținut sub culorile City’us în toți acești ani. Clubul dispărut la rândul lui odată cu apariția CSM este în continuare cel mai titrat din România, cu cele mai multe titluri de campioană și Cupe ale României, cu participări în Champions League și calificări între primele 8 echipe europene. Aceleași motive au făcut însă ca în ultimul sezon să se facă mari eforturi pentru ca echipa să încheie campionatul. Acestea au venit în special din partea lui Kacso Endre, fost jucător și antrenor în toți acești ani. Alături de el a rămas ca antrenor Lucian Nicușan și echipa a pornit, evident, din liga secundă. Cu un singur eșec în tur și un altul spre final, când promovarea era asigurată, CSM a revenit în primul eșalon. Mai mult, au dat emoții serioase fruntașelor din Liga I în Cupa României. Aici au ajuns până în semifinale și au cedat la limită, în ultimele secunde, 1-2 cu United Galați, finalistă și în campionat.

Tot la futsal și tot aproape în aceeași componență, echipa de juniori U19 a ajuns până în finala campionatului, unde a cedat în fața Informaticii Timișoara cu 1-4, după ce pierduseră cu bănățenii și finala Cupei Romniei, scor 2-5.

În consecință, au fost trofee ratate, dar s-a obținut promovarea cu o echipă alcătuită aproape în totalitate din localnici.

 

Post-ul Bilanț CSM Târgu-Mureș, mult peste orice așteptări la primul an (VI) apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Bilanț CSM Târgu-Mureș, mult peste orice așteptări la primul an (VI)

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.