Sport

Campioana mondială Ancuța Ungurean felicitată de prefect

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a felicitate-o pe canotoarea Ancuța Ungurean pentru medalia de aur obținută la începutul lunii august la Campionatele Mondiale de Canotaj de la Plovdiv (Bulgaria), în proba de patru rame feminin.

”Cu antrenoarea Ancuței, doamna Claudia Balint, am discutat despre necesitățile sportivilor canotori din Mureș care participă la competiții europene și mondiale. Îi voi sprijini în eforturile lor de a identifica un teren pe care să fie amplasată hala de depozitare a bărcilor folosite de sportivi și vom fi parteneri în eforturile de a îmbunătăți condițiile de antrenament pentru tinerii sportivi. Obiectivul nostru, al Instituției Prefectului, cât și al Primăriei Târgu Mureș trebuie să fie păstrarea sportivilor performanți la cluburile din județul Mureș. Putem face acest lucru prin îmbunătățirea condițiilor de antrenament, accesul facil la locuințe ANL care ar putea fi dedicate sportivilor și susținerea continuă în eforturile lor de a face performanță”, a scris, pe pagina sa de Facebook, prefectul județului Mureș.

(Redacția)

Post-ul Campioana mondială Ancuța Ungurean felicitată de prefect apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Campioana mondială Ancuța Ungurean felicitată de prefect

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button