Sport

Campionii de la Nova Vita, în faza a doua a Champions League la minifotbal

Proaspăta campioană a României la minifotbal, titlu obținut în premieră la Oradea la începutul lunii iulie, Nova Vita Târgu Mureș dispută în aceste zile partidele din cadrul grupei E a competiției campionilor europeni, practic întrecerea Champions League la fotbal pe teren redus. Întrecerile se dispută în Italia, la Rimini, iar adversarele formației mureșene din grupă au fost campioanele Serbiei (Tipex AS Novi Sad) a Belgiei (Brussels Sixte United) și Republicii Moldova (Ecolux), pe care le-au întâlnit în această ordine.

În primul meci al grupei E Nova Vita a învins echipa Tipex Novi Sad cu scorul de 6-2, iar în seara aceleiași zile a surclasat cu 7-0 formația campioană a Belgiei și urma să își dispute practic finala grupe cu moldovenii. Mureșenii au cedat cu 2-3 în fața celor de la Ecolux și au încheiat grupa pe locul 2, urmând să întâlnească în următorul meci formația Todor Pet Bau, din Ungaria.

Din lotul formației Nova Vita fac parte și componenții naționalei României recent câștigătoare a Cupei Națiunilor disputată la Brno în Cehia, Laszlo Klein și Mircea Ungur, dar și MVP-ul finalei de la Oradea, Andrei Balea, care nu a putut fi prezent la Cupa Națiunilor. Echipa este antrenată de Virgil Bejenaru, cel care ocupă și postul de antrenor al echipei naționale a României, ceilalți componenți ai lotului fiind următorii: Mihai Alexandru Tătar (portar), Iulian Șiplăcan, Alexandru Adrian Crișan, Andrei Victor Moldovan, Călin Sergiu Sălăghie, Fekete Istvan, Feketics Norbert Șandor, Ionuț Chețan, Sergiu Vasile Șanta și Viorel Șaim jucători de câmp.

 

Post-ul Campionii de la Nova Vita, în faza a doua a Champions League la minifotbal apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Campionii de la Nova Vita, în faza a doua a Champions League la minifotbal

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button