Sport

Canotaj și bushcraft, pe Mureş

Pasionații de canotaj și bushcraft au oportunitatea să își practice pasiunea pe Mureș weekendul acesta. Expediția organizată de echipa Outdoor Experience și de Caiac-shop.ro va porni vineri, 19 iulie, în jurul orei 19.00, și se va încheia duminică după-masă, în 21 iulie, și presupune parcurgerea a 20-30 de kilometri în fiecare zi, pescuit, gătit în aer liber, schimb de experiențe, socializare și camping.

Potrivit informațiilor oferite pe pagina de Facebook a evenimentului, canoele, precum și echipamentul de protecție vor fi furnizate de către organizatori, care vor oferi și ghidaj și inițiere în tehnici de canotaj. De asemenea, se vor ocupa și de problemele legate de logistică și transfer. Expediția se adresează pasionaților de bushcraft, adică de tehnici de supraviețuire de lungă durată în sălbăticie, care trebuie să dispună de echipamentul necesar pentru gătit, înnoptat, precum și de cinci tipuri de cuțite și trei topoare de diferite mărimi.

Prețul este de 300 de lei per persoană. Pentru mai multe informații, puteți contacta adresa de e-mail office@outdoorexperience.ro.

Alex Ionuţ ORBAN

Post-ul Canotaj și bushcraft, pe Mureş apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Canotaj și bushcraft, pe Mureş

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button