Sport

Cei mai buni sportivi mureșeni premiați online

Conducerea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Mureș a anunțat luni, 22 noiembrie, că festivitatea de premiere din acest an a celor mai valoroși sportivi ai județului Mureș se va desfășura online, în data de 23 decembrie.

”Se vor premia sportivii legitimați doar la structurile sportive din județul Mureș cu rezultate deosebite la campionatele mondiale, europene, balcanice sau naționale, cupele mondiale, europene, se premiază doar rezultatul final – rezultatele pe etapele de cupe nu se premiază, jocuri universitare, la seniori, tineret, juniori și cadeți”, a informat Siklodi Jozsef, director executiv al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Mureș.

Reprezentanții structurilor sportive legal constituite sunt invitați să trimită rezultatele oficiale de la competiții naționale și internaționale pe adresa de e-mail djst.mures@mts.ro sau prin poștă la adresa instituției, strada Victor Babeș, nr. 11, camera 201, Târgu Mureș, până miercuri, 15 decembrie, la ora 16.00.

”Premierea sportivilor se va realiza pe bază de punctaj elaborat de Ministerul Tineretului și Sportului. Sistemul de atribuire a punctelor se face în raport cu rezultatele sportive obținute doar în competițiile menționate”, a mai menționat directorul executiv al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Mureș.

Anamaria Luisa MARCU

Post-ul Cei mai buni sportivi mureșeni premiați online apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Cei mai buni sportivi mureșeni premiați online

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button