Sport

Clubul Sportiv Municipal Sighișoara funcționează fără probleme!

În vederea asigurării continuității activității Clubului Sportiv Municipal Sighișoara, aflat în subordinea Consiliului Local Sighișoara, primarul municipiului Sighișoara, prin Dispoziția nr. 435/29.05.2019, a numit-o în funcția de director interimar pe doamna Stupariu Claudia, pentru o perioadă de 6 luni, cu posibilitate de prelungire de cel mult 3 luni, interval în care se va demara procedura de ocupare a postului prin concurs.

Clubul Sportiv Municipal Sighișoara s-a înființat ca instituție publică în subordinea Consiliului Local al Municipiului Sighișoara, în baza Hotărârii Consiliului Local Sighișoara nr. 208/28.12.2017, modificată și completată ulterior prin Hotărârea Consiliului Local Sighișoara nr. 91 din 26.04.2018 și Hotărârea Consiliului Local Sighișoara nr. 223 din 30.10.2018 și în temeiul Legii nr. 69/2000 a Educației Fizice și Sportului, cu modificările și completările ulterioare și a Legii nr. 215/2001 privind administrația publică locală, republicată, cu modificările și completările ulterioare, în scopul organizării și administrării activității sportive, cu consecința directă de dezvoltare a sportului de performanță la nivelul municipiului Sighișoara, a selecției continue, pregătirea și participarea sportivilor proprii la competiții interne și internaționale, precum și organizarea de competiții sportive, în baza regulamentelor și statutelor federațiilor sportive naționale.

Până în prezent, echipele de fotbal și handbal, afiliate la Federația Română de Fotbal, respectiv Handbal, au obținut rezultate foarte bune la campionatele naționale la care au participat, aceștia calificându-se în Semifinala Cupei Romaniei, la nivel județean, respectiv la turneul final al Diviziei A.

Municipiul Sighișoara este alături de sportivi și îi susține în continuare la competițiile viitoare.

(Comunicat de presă, Primăria municipiului Sighişoara)

 

Post-ul Clubul Sportiv Municipal Sighișoara funcționează fără probleme! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Clubul Sportiv Municipal Sighișoara funcționează fără probleme!

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button