Sport

Competiție de Teqball sprijinită de Inspectoratul Școlar Județean Mureș

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Mureș reprezentată prin prof. drd. Sabin-Gavril Pășcan, inspector școlar general, și prof. Illes Ildiko, inspector școlar general adjunct, în baza unui parteneriat existent între Inspectoratul Școlar Județean Mureș și Asociația Club Sportiv Teqball Mureș, a participat în cursul zilei de miercuri, 31 martie, la o competiție de Teqball desfășurată la Liceul Tehnologic „Domokos Kazmer” din Sovata.

”Asociaţia Club Sportiv Teqball Mureș, reprezentată de domnul Teodor Luca, în calitate de președinte, are ca obiectiv principal organizarea Competiției „Romanian Teqball Challenger Series” – etapa a II-a, în perioada 23-25 aprilie 2021 și înființarea Centrului Național de Dezvoltare în Teqball din România, în scopul popularizării acestuia și în județul Mureș”, se precizează într-un comunicat de presă remis de conducerea Inspectoratului Școlar Județean Mureș.

Conform aceleiași surse, în cursul zilei de 1 aprilie competiția continuă la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” din Târgu-Mureș.

”Integrarea acestui tip de sport este o inițiativă binevenită în rândul elevilor din județul nostru. Jucătorii (elevii) își dezvoltă abilitățile tehnice, concentrarea și rezistența la efort. Elevii se pot bucura de aceleași beneficii pe care le aduce acest sport jucătorilor profesioniști: distracție, mișcare, dezvoltarea reflexelor, mobilității, întărirea musculaturii și scăderea în greutate. Sportul devine mai ușor când este distractiv!”, se mai menționează în comunicat.

(Redacția)

Post-ul Competiție de Teqball sprijinită de Inspectoratul Școlar Județean Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Competiție de Teqball sprijinită de Inspectoratul Școlar Județean Mureș

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button