Sport

Costel Cășuneanu a câștigat Super Rally Tg.-Mureș

Cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Super Rally a avut loc sâmbătă, 15 iunie, pe un traseu stradal din municipiul Tg.-Mureș, care a măsurat aproape 3 kilometri. La competiția organizată de Mihai Leu au luat startul 25 de piloți din țară și străinătate.

Trofeul Tg.-Mureș a fost cucerit de Costel Cășuneanu Jr., pe o mașină Škoda Fabia R5, clasa 1 (cel mai bun timp 03:19,071). El a fost urmat de Mihai Leu, care a pilotat un Ferrari 458 Challenge Evo, clasa 3A (03:22,416). Pe treapta a treia a podiumului s-a clasat Aurelian Andronache, pe o mașină Speed Car GT 1000R, clasa 3B (cel mai bun timp 03:23,453). Acesta este vârful clasamentului general, pentru că au existat și întreceri pe clase de motoare: clasa 1 (mașini cu tracțiune integrală – grupa N); clasa 2A (mașini cu două roți motrice, până la 160 CP), clasa 2B (mașini cu două roți motrice, între 160-300 CP); clasa 3A (mașini de peste 300 CP, cu o singură punte motoare); clasa 3B (mașini de peste 300 CP, cu tracțiune integrală); clasa 4A (Dacia Revival) și clasa Mașini Electrice.

Vă reamintim că etapa inaugurală a sezonului 2019 a avut loc la Mangalia, în luna mai, fiind câștigată de vedeta de televiziune Dani Oțil. Ultimele două etape ale Campionatului Național de Super Rally din acest an sunt programate la Craiova (în intervalul 14-15 septembrie) și la București (între 25-26 octombrie).

Actualul pilot și fostul boxer profesionist Mihai Leu, principalul organizator al evenimentului, a declarat în exclusivitate pentru Radio Tg.-Mureș:


Interviul integral îl puteți asculta în emisiunea „Weekend Împreună – Repriza de Seară”, de duminică, 16 iunie, între orele 18:10 – 20:00.

Septimiu Cioloboc

Super Rally Tg-Mureș, Vlad Cosma, Subaru Impreza (Septimiu Cioloboc)
Super Rally Tg-Mureș, Mihai Beldie, VW Electric (Septimiu Cioloboc)
Super Rally Tg-Mureș, Mihai Leu, Ferrari 458 (Septimiu Cioloboc) 1
Super Rally Tg-Mureș, Costel Cășuneanu Jr., Škoda Fabia (Septimiu Cioloboc)
Super Rally Tg-Mureș, Armando Batochi, Ferrari 458 (Septimiu Cioloboc)
raliu 1

The post Costel Cășuneanu a câștigat Super Rally Tg.-Mureș appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Costel Cășuneanu a câștigat Super Rally Tg.-Mureș

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button