Sport

CS Unirea Ungheni 2018 se menține pe locul 1 în Liga a III-a

Stadionul Cetate din Alba Iulia a găzduit sâmbătă, 7 octombrie cea de-a 7-a etapă din cadrul Seriei a 9-a din Liga a III-a de fotbal din România. Meciul s-a disputat între Universitatea Alba Iulia și CSM Avântul Reghin și s-a încheiat cu victoria gazdelor cu scorul de 1-0.

Totodată, vineri, 6 octombrie, CS Unirea Ungheni 2018 a jucat împotriva echipei Unirea Alba-Iulia, meci care s-a încheiat cu scorul de 2-0 pentru gazde. Cei doi marcatori ai partidei au fost Abel Popa și Alex Olteanu.

„Continuăm lupta pentru a ne atinge obiectivele, însă pentru asta avem nevoie de sprijinul fanilor fotbalului de performanță la fiecare meci al nostru”, se precizează pe pagina de Facebook a CS Unirea Ungheni 2018.

În aceeași zi, Târgu Mureș 1898 a jucat în deplasare, împotriva formației Viitorul Cluj, meci câștigat de mureșeni cu scorul de 4-1.

În clasament, CS Unirea Ungheni 2018 se menține pe primul loc cu 16 puncte și va juca umătorul meci vineri, 13 octombrie, împotriva formației Metalurgistul Cugir. Avântul Reghin se află pe locul VII în clasament cu 5 puncte și va juca în etapa viitoare vineri, 13 octombrie, împotriva echipei Unirea Alba-Iulia. Locul X, ultimul din clasament, este ocupat de cea de-a treia echipă mureșeană, și anume Târgu Mureș 1898, cu 4 puncte. ”Lanterna roșie” va evolua vineri, 13 octombrie, împotriva echipei Gloria 2018 Bistrița.

Diana CĂRBUREAN

Foto: Pixel ProSport

Post-ul CS Unirea Ungheni 2018 se menține pe locul 1 în Liga a III-a apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: CS Unirea Ungheni 2018 se menține pe locul 1 în Liga a III-a

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button