Sport

CSM Sighișoara ratează promovarea

Clasată pe locul secund în seria C a Diviziei A la handbal masculin, la egalitate de puncte cu liderul Szejke Odorheiu Secuiesc, formația CSM Sighișoara a avut la sfârșitul săptămânii o nouă tentativă de promovare în elita handbalului masculin din România. Echipa antrenorului Sorin Mureșan a pierdut în turneul disputat la Sfântu Gheorghe partida din prima zi, 25-30 (11-15) cu CSM Alexandria și a ieșit practic din calculele promovării. Cele opt echipe participante au susținut acest turneu practic în sistem eliminatoriu, dar fiecare a disputat câte trei jocuri. S-au jucat inclusiv meciurile de clasament, în eventualitatea retragerii unor echipe, promovate sau aflate în Liga Națională (Liga Zimbrilor). Astfel, învinsele din primul joc, de fapt „sferturi”, urmau să joace pentru locurile 5-8. Mureșenii au întâlnit în a doua zi CSM Ploiești, învinsă la rândul ei în primul joc, 24-45 de Universitatea Cluj. Sighișorenii s-au impus cu 41-33 (22-18) și au evitat ultimele locuri. După cele două zile și-au asigurat promovarea echipele din Alexandria și Odorheiu Secuiesc. Ambele aveau câte două victorii în primele două zile și urmau să-și dispute primul loc, practic finala turneului.

Sighișorenilor le-a mai rămas întâlnirea cu CS Medgidia din ultima zi, pentru locurile 5-6. Jocurile de clasament din această ultimă zi s-au încheiat cu rezultatele: Universitatea Craiova – CSM Ploiești 36-34, în duelul pentru locurile 7-8, CSU Pitești – Universitatea Cluj 27-28, pentru locurile 3-4, iar CSM Sighișoara a încheiat turneul cu un eșec la limită, 34-35 (17-17), încheind astfel pe locul 6. În jocul nou promovatelor echipa din Odorhei s-a impus cu 35-32 în fața teleormănenilor.

Post-ul CSM Sighișoara ratează promovarea apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: CSM Sighișoara ratează promovarea

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button