Sport

Cupa României, în faza semifinală

Miercuri, 22 mai, de la ora 18.00 se dispută partidele etapei a V-a din cadrul fazei județene a Cupei României la fotbal, semifinalele.

În întrecere au rămas așadar patru formații, una din Liga IV și trei din Liga IV Elite. Cea din eșalonul inferior este Câmpia Râciu, clasată pe locul 5, care va primi vizita formației Atletic Târgu-Mureș. Duelul dintre cele două formații din primul eșalon patronat de AJF Mureș este cel dintre CSM Sighișoara și Unirea 2018 Ungheni. Oaspeții sunt favoriți în această întâlnire, fiind ocupanții locului 3. Cele două se întâlnesc și sâmbătă, tot la Sighișoara, în cadrul etapei cu numărul 23 a campionatului. În Cupa României până la această fază calificarea s-a disputat într-o singură manșă, dar în semifinale duelurile sunt tur-retur. Jocurile retur vor avea loc peste o săptămână, mai exact marți și miercuri, 28 și 29 mai, de la orele 17.30, primul fiind cel de la Ungheni.

Post-ul Cupa României, în faza semifinală apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Cupa României, în faza semifinală

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button