Sport

Cupa Sirius merge la Brașov

Olimpia CSU Brașov a câștigat cea de-a 11-a ediție a Cupei Sirius la baschet feminin, turneu ce s-a desfășurat timp de două zile la Tg.Mureș. În meciul decisiv pentru adjudecarea trofeului, formația de sub Tâmpa a învins, joi seara, pe BC Sirius-Mureșul, cu scorul de 86-54 (23-14, 25-14,16-18, 22-8). Cea mai bună marcatoare a echipei brașovene a fost sârboaica Biljana Pesovic (25 puncte), iar de la gruparea mureșeană s-a remarcat americanca Brittney Dunbar, cu 22 de puncte.

Miercuri, în prima zi a turneului, ambele echipe au câștigat partidele susținute contra formației CSU Rookies Oradea. Olimpia s-a impus cu 114-42, iar Sirius cu 78-57.

Cele trei formații se pregătesc în vederea viitoarei ediții a Ligii Naționale, care va începe la 2 octombrie. BC Sirius-Mureșul va evolua, în prima fază, în cadrul grupei Vest, alături de echipele CSM Satu Mare, FCC Baschet Arad, KSE Tg.Secuiesc, CS Universitatea Cluj și CSU Rookies Oradea. În grupa Est vor juca Olimpia CSU Brașov, Sepsi Sf.Gheorghe, Agronomia București, Rapid București, Phoenix Știința Constanța și CSM Alexandria.

Primele trei clasate din fiecare grupă se vor califica în grupa A valorică din faza secundă a campionatului, iar celelalte vor continua în grupa B valorică.

Valeriu Voaideș

The post Cupa Sirius merge la Brașov appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Cupa Sirius merge la Brașov

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button