Sport

Cursuri de înot, la Târgu Mureș

Au început înscrierile pentru cursuri de înot organizate de Clubul Sportiv (CS) Torpi Târgu Mureș, pentru inițiere și pentru avansați, cu durata a zece lecții.

Perioada pentru care doritorii pot opta este împărțită în două serii: între 19 – 30 iunie și între 3 – 14 iulie.

Cursurile de înot vor avea loc zilnic între orele 10.00 – 11.00, la Bazinul UMF, sub supravegherea instructorilor experimentați și a antrenorilor calificați ai CS Torpi Târgu Mureș și sunt destinate în special copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 18 ani, însă există mici excepții în funcție de abilitatea fiecărui copil. Cursurile vor avea loc atât în limba română, cât și în limba maghiară și engleză.

„Orice începător care dorește să își învingă frica de apă, trebuie să treacă printr-un curs de inițiere alături de o persoană experimentată. Copiii care avansează mai repede, vor trece într-o grupă mai avansată”, se precizează într-un anunț făcut de reprezentanții CS Torpi Târgu Mureș.

Prețul unui curs intensiv este de 275 de lei, iar prețul biletului de intrare în bazin este de 15 lei/ copil. Înscrierile se pot face pe WhatsApp la numărul de telefon 0756-931.602.

Diana CĂRBUREAN

Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html

Post-ul Cursuri de înot, la Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Cursuri de înot, la Târgu Mureș

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button