Sport

Doi mureșeni în lotul „tricolorilor” la minifotbal

Echipa reprezentativă de minifotbal a României va participa la sfârșitul acestei săptămâni la un foarte puternic turneu, EMF Nations Games, în Cehia, la Brno, alături de campioana europeană Cehia, Spania și Slovacia, pe care le vor întâlni în această ordine.

De cinci ori campioană europeană, România abordează turneul de la Brno din postura de vicecampioană continentală și înaintea plecării în Cehia echipa efectuează ultimele antrenamente la Arad. Din lot fac parte și doi jucători de la proaspăta campioană națională, Nova Vita Târgu Mureș, care va participa în luna septembrie la turneul Champions League. Cei doi componenți ai echipei Nova Vita sunt portarul Laszlo Klein și Mircea Ungur, în timp ce alții doi, Andrei Moldovan și Andrei Balea, convocați și ei, nu pot participa la această acțiune.

Turneul de la Brno este al treilea stagiu de pregătire din acest an, după Cupa Continentală din Tunisia și Cupa Klitschko din Ucraina, constituind un util test înaintea Campionatului Mondial din Australia, de la Perth, care va avea loc în perioada 1-12 octombrie.

Post-ul Doi mureșeni în lotul „tricolorilor” la minifotbal apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Doi mureșeni în lotul „tricolorilor” la minifotbal

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button