Sport

Festival internaţional de dans, la Târgu-Mureş

Palatul Copiilor din Târgu-Mureş va organiza sâmbătă, 29 iunie, în Sala Sporturilor din localitate, prima ediţie a Festivalului Internaţional de Dans „Fantasy”.

“Importanța festivalului constă în participarea mai multor echipe din alte țări, cum ar fi Republica Moldova, Ungaria și Italia. Festivalul este primul de această anvergură din Ardeal, acest lucru făcându-l atractiv și interesant atât pentru copii cât și pentru adulții, care au ocazia să participe. Programul festivalului va fi de trei zile, 28 iunie fiind ziua sosirii participanților, 29 iunie ziua festivalului propriu zis iar 30 iunie ziua în care echipa câștigătoare va avea ocazia să învețe dansuri populare românești, să viziteze orașul nostru și să facă schimb de experiență cu elevii Palatului Copiilor din orașul nostru”, a declarat Marius Belean, profesor de dans sportiv la Palatul Copiilor din Târgu-Mureș.

(Redacţia)

Post-ul Festival internaţional de dans, la Târgu-Mureş apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Festival internaţional de dans, la Târgu-Mureş

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button