Sport

Două echipe mureșene sigure în faza a doua

Mirecuri, 31 iulie, de la ora 17.30 are loc prima etapă a fazei naționale în Cupa României la fotbal. Partidele se dispută într-o singură manșă, pe terenul celei din eșalonul inferior sau mai slab clasată în ediția trecută, în cazul celor din același eșalon. În această fază participă trei dintre cele patru formații ale județului Mureș. Pe terenul din Ungheni va avea loc derby-ul județean dintre Unirea din localitate și MSE Târgu Mureș. Va fi a așadar un joc, în glumă spus, în urma căruia o echipă mureșeană va obține calificarea în faza a doua, care se va disputa în 14 august și unde va intra în competiție și Avântul Reghin. Formația din Ungheni, câștigătoarea fazei județene, se anunță favorită pentru întâlnirea cu târgumureșenii de la MSE, aflați într-o criză prelungită. Cealaltă echipă mureșeană, CS Iernut, clasată pe ultima poziție în seria V din Liga III va avea la rândul ei o sarcină dificilă în partida de miercuri, când îi întâlnesc în deplasare pe clujenii de la CS Florești

Amical CSM-CS Iernut

Aflată în pregătire, inclusiv pentru definitivarea lotului, nou promovata în Liga III de fotbal CSM Târgu Mureș va susține vineri, 2 august, de la ora 18.00, al doilea joc de verificare din stagiul de pregătire al sezonului care va debuta peste alte trei săptămâni, mai exact în 24 august. După ce în urmă cu o săptămână au învins pe terenul de la Complexul Weekend cu 5-1 pe Unirea Ungheni, adversarii târgumureșenilor în acest al doilea amical, care se va disputa pe același teren, formația CS Iernut. Nou promovata va mai suține până la startul noului sezon și alte jocuri de verificare, dar acestea urmează să fie stabilite în zilele următoare.

Post-ul Două echipe mureșene sigure în faza a doua apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Două echipe mureșene sigure în faza a doua

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button