Sport

Duel al liderelor în Cupa României

Lidera seriei 2 din Liga II de fotbal feminin, CSM Târgu Mureș va întâlni în faza a doua a Cupei României, duminică, 10 noiembrie, de ora 15.00, formația Student Sport Alba Iulia, lidera seriei 3 din Liga III. Jocul se va disputa pe terenul sintetic al stadionului Trans-Sil și face parte din faza „16-imilor” competiției. Conform regulamentului, deoarece jocurile se dispută într-o singură manșă, acestea ar trebui să aibă loc pe terenul echipelor din ligile inferioare, dar deoarece duminică este zi electorală, iar la Alba Iulia terenul se află lângă o secție de vot, s-a decis ca întâlnirea să aibă loc la Târgu Mureș.

Pentru disputarea celor 15 partide, precum și pentru jocul reprezentativei, este etapă liberă în campionat în toate eșaloanele. Al 16-lea meci al fazei, unde a evoluat a doua echipă târgumureșeană Ladies, s-a disputat în devans. Mureșencele au fost surclasate în acest joc cu 12-0 de Universitatea Olimpia Cluj.

Concentrare pentru Euro

Formația clujeană are mai multe componente în lotul Naționalei care susține vineri, 8 noiembrie, de la 18.00, la Mogoșoaia, partida din preliminariile Campionatului European, cu Lituania. Jocurile din Cupa României se dispută totuși, deoarece în lotul „tricolorelor” se află mai multe jucătoare de la formația clujeană, care a jucat deja, majoritatea celorlalte componente activând în alte campionate. Printre acestea se află și două mureșence, Andrea Herczeg (în prezent în Ungaria, la Szent Mihaly KFT) și Kinga Barabási (Vasas Femina Odorheiu Secuiesc), precum și alte două care au activat la echipa târgumureșeană în sezoanele trecute: Bianca Sandu (Ungaria-Diosgyöri VTK) și Brigitta Göder  (Györ ETO).

O a cincea ex-mureșeană, obișuitul portar titular, Andreea Părăluță, acum în campionatul Spanie, este accidentată.

România a susținut până în prezent un singur joc în grupa H, 0-1 cu Belgia la Cluj-Napoca și va avea următorul meci marți, 12 noiembrie, de la ora 20.00, în Elveția.

Post-ul Duel al liderelor în Cupa României apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Duel al liderelor în Cupa României

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button