Eșec în presupusul derby al grupei

esec in presupusul derby al grupei

CSM Târgu-Mureș a pierdut a doua partidă din grupa B a turneului final la handbal junioare II care se dispută la Cisnădie. După ce au învins în prima zi cu 31-27 LPS Brăila, mureșencele susțineau în a doua zi partida cu Corona Brașov, care câștigase categoric cu Chimia Râmnicu Vâlcea. Se considera că este un posibil duel pentru locurile din semifinale. Mureșencele au cedat însă clar, 28-39 (10-19). Echipa antrenoarei Liana Costea mai are șansa de a se califica în semifinale în cazul în care învinge în jocul de vineri formația vâlceană. Sarcina se anunță însă una extrem de dificilă dacă ținem cont de rezultatul înregistrat de vâlcence în confruntarea cu LPS Brăila, pe care l-au câștigat cu 32-23. În întâlnirea cu brașovencele pentru formația mureșeană au înscris: Alexia Gherghe 6, Ștefania Virag 4, Olivia Diana Opriș 3, Roxana Guță 3, Andreea Țîrle 3, Gal Anna 3, Tania Coșarcă 2, Corina Lupei 2, Kacso Andrea 1, Iringo Veres-Filep 1.

Pentru Corona au punctat: Necula 8, Gogîrlă 6, Olaru 5, Păcurariu 4, Iordachi 4, Colț 3, Golanu 2, N. Roșu 2, Iosim 2, Soreanu 1, Nicolaua 1, Marin 1.

Meciul cu Chimia Râmnicu Vâlcea începe la ora 15.30 și poate fi urmărit în direct pe youtube, FRH

Post-ul Eșec în presupusul derby al grupei apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Eșec în presupusul derby al grupei

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.