Sport

Etapă fără victorie pentru echipele mureșene din Liga a III-a

Niciuna din cele trei reprezentante ale județului Mureș în seria a 9-a a Ligii a III-a de fotbal nu a obținut victoria în etapa a 8-a disputată vineri, 13 octombrie.

În cel mai important meci al rundei, liderul CS Unirea Ungheni 2018 a pierdut în deplasarea de la Cugir, scor 1-2 cu Metalurgistul. Într-un meci cu cinci goluri, Târgu Mureș 1898 a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 2-3, de Gloria 2018 Bistrița, iar cea de-a treia echipă a județului Mureș, Avântul Reghin, a remizat ”acasă”, scor 1-1, cu Unirea Alba-Iulia.

Într-un alt meci al rundei, ACS Mediaș a învins acasă cu scorul de 1-0 formația Industria Galda.

Ultima partidă a etapei se va juca sâmbătă, 14 octombrie, între Univ. din Alba Iulia și Viitorul Cluj.

În ierarhia Seriei a 9-a a Ligii a III-a, pe primele patru locuri care asigură calificarea în grupa pentru promovare se află ACS Mediaș (19 puncte), CS Unirea Ungheni 2018 (16 puncte), Gloria 2018 Bistrița (15 puncte) și Metalurgistul Cugir (14 puncte).

În același clasament, Avântul Reghin ocupă locul 7, cu 6 puncte, iar Târgu Mureș 1898 se află pe ultima poziție, 10, cu 4 puncte.

(Redacția)

Post-ul Etapă fără victorie pentru echipele mureșene din Liga a III-a apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Etapă fără victorie pentru echipele mureșene din Liga a III-a

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button