Sport

Examen de grad pentru cei mai tineri karateka ai CSU Târgu Mureș

Printre numeroasele provocări pe care un practicant de arte marțiale le poate întâlni este examenul de centură. Evenimentul de susținere a gradului la Karate Shotokan pentru sportivii secției de karate ai CSU Târgu Mureș va avea loc vineri, 22 decembrie 2023, ora 18:00, la Sala de Sport „Dr. Anton Pongrácz”.

Evaluarea pregătirii tehnico-tactice și acordarea centurilor colorate se va realiza de către Sensei dr. Nicolae Stanciu, maestru emerit al sportului (centură neagră, 3 DAN Shotokan), antrenorul secției de karate CSU Târgu Mureș și Senpai Dragoș Mihai Măriuță (centură neagră, 1 DAN Shotokan), sportiv legitimat în cadrul aceluiași club.

Concurs aprig pentru sportivii CSU Târgu Mureș

Examenul va fi urmat de un concurs ce va include un traseu aplicativ, care va evalua calitățile motrice ale sportivilor dobândite pe parcursul antrenamentelor din acest an. În cadrul evenimentului, în prezența conducerii Clubului Sportiv Universitar Târgu Mureș, a familiilor și susținătorilor, vor fi premiați sportivii care au obținut rezultate merituoase la competițiile naționale și internaționale în anul competițional 2023. Evenimentul este deschis tuturor iubitorilor de sport.

(L.P.)

Sursa foto: UMFST Târgu Mureș

Post-ul Examen de grad pentru cei mai tineri karateka ai CSU Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Examen de grad pentru cei mai tineri karateka ai CSU Târgu Mureș

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button