Sport

Florin Ștefan, de la Sepsi Sf.Gheorghe, convocat de urgență la națională

Fundașul echipei Sepsi OSK Sf.Gheorghe, Florin Ștefan, a fost convocat de urgență la naționala de fotbal a României, în vederea partidelor cu Spania și Malta, programate la 5 și 8 septembrie, în preliminariile Campionatului European de anul viitor.

Convocarea lui Florin Ștefan (23 ani) survine după ce Nicușor Bancu, de la Universitatea Craiova, chemat inițial la lot, a suferit o leziune musculară la nivelul coapsei stângi în timpul partidei de vineri seara cu FC Voluntari, câștigată de olteni cu 2-1. În urma investigațiilor medicale efectuate sâmbătă dimineață, s-a constatat că jucătorul Craiovei nu va fi apt pentru cele două jocuri.

Meciul cu Spania se va disputa la 5 septembrie, pe stadionul Arena Națională din București, iar cel cu Malta va avea loc, trei zile mai târziu, la Ploiești. Înaintea celor două meciuri, România ocupă cea de-a treia poziție în clasamentul grupei, cu 7 puncte. Pe primul loc se află Spania, cu 12 puncte, iar pe doi se clasează Suedia, cu 7 puncte, având însă avantajul rezultatului direct din meciul de la Stockholm cu România, desfășurat în luna martie (scor 2-1).

Valeriu Voaideș

The post Florin Ștefan, de la Sepsi Sf.Gheorghe, convocat de urgență la națională appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Florin Ștefan, de la Sepsi Sf.Gheorghe, convocat de urgență la națională

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button