Sport

Fotbal amical U 18, România – Georgia

Naționala de fotbal a României cu jucători sub 18 ani a susținut o „dublă” de verificare în compania selecționatei similare a Georgiei, ambele meciuri fiind găzduite de Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia. Vineri, 7 iunie, ai noștri au câștigat cu 1-0, iar duminică, 9 iunie, s-au impus oaspeții, cu 4-2.

Tricolorii, pregătiți de selecționerul Laurențiu Roșu, vor debuta la toamnă în preliminariile Campionatului European U 19, contra Spaniei, Serbiei și Lituaniei. Jocurile vor avea loc în Serbia, în intervalul 8-14 octombrie, conform următorului program: Spania – Lituania și România – Serbia (la data de 8 octombrie); Spania – România și Serbia – Lituania (ziua de în 11 octombrie) și Spania – Serbia, Lituania – România (pe 14 octombrie).

Primele două clasate în cele 13 grupe, ocupanta celui mai bun loc trei și Portugalia vor accede la Turul de Elită, programat în luna martie 2020.

La Campionatul European Under 19, care se va desfășura în luna iulie a anului viitor, se vor califica cele șapte câștigătoare ale grupelor împreună cu Irlanda de Nord, în calitate de țară gazdă.

Septimiu Cioloboc

The post Fotbal amical U 18, România – Georgia appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Fotbal amical U 18, România – Georgia

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button