Sport

FOTO: ”Arsenal Arena” din Tăureni, vis devenit realitate

O sală de sport modernă, la cele mai înalte standarde, denumită ”Arsenal Arena”, a fost inaugurată recent, în data de 10 septembrie, în comuna Tăureni, cu prilejul Festivalului Câmpiei Mureșene.

Gazda evenimentului a fost Ovidiu Oltean, primarul comunei Tăureni, iar pe lista invitaților s-au regăsit numeroși primari din zona de câmpie a județului Mureș (și nu numai), Mara Togănel – prefectul județului Mureș, Florin Pălășan – subprefect al județului Mureș, Thomas Moldovan – secretar de stat în cadrul Ministerului Sportului, Dumitrița Gliga – deputat și președinte interimar al PSD Mureș și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Mureș.

Mesaje de felicitare

La finalul evenimentului, secretarul de stat Thomas Moldovan a apreciat în termeni pozitivi investiția pentru sport de la Tăureni.

”Am asistat la un meci de handbal cu această ocazie, și cum la nicio casă nouă nu este frumos să vii cu mâna goală, mă bucur că am putut să ofer câteva mingi de handbal echipei din Tăureni și echipelor participante la mini turneul de handbal organizat cu ocazia deschiderii sălii de sport. Mă bucur că există în mediul rural proiecte sportive și mă bucur că pentru mulți primari sportul devine prioritate”, a arătat Thomas Moldovan.

Echipa primarului comunei Tăureni, Ovidiu Oltean, a primit felicitări și din partea deputatului social-democrat Dumitrița Gliga: ”O echipă de handbal formată din eleve care se antrenau pe holul școlii a ajuns să concureze cu marile cluburi din Europa. Merită toate aprecierile noastre domnul director Vasile Dobrău, pentru că a reușit să creeze performanță doar cu o idee în care a crezut și cu o determinare puternică. Ca recompensă binemeritată pentru munca depusă, s-a inaugurat o sală de sport, unde sportivii se pot antrena în condiții decente și suporterii vor putea să-și susțină echipa. Felicitări, domnule primar Ovidiu Oltean!”.

Nu în ultimul rând, antrenorul Vasile Dobrău s-a arătat extrem de încântat de condițiile existente în noua sală de sport ”Arsenal Arena” din Tăureni, despre care a afirmat că este ”un vis devenit realitate”.

”Felicitări primarului comunei Tăureni, domnul Ovidiu Oltean, care știe în permanență că misiunea pentru care l-au învestit oamenii în fruntea urbei, pentru al șaselea mandat, este una responsabilă, care implică un efort continuu, dar care urmărit cu încredere și perseverență, nu poate să conducă decât la multiple realizări. Mergem înainte! Fortza Arsenal!”, a transmis, la rândul său, Vasile Dobrău.

Tarife aprobate

Aleșii locali ai comunei Tăureni au aprobat recent, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru care a avut loc în data de 9 septembrie 2022, taxele speciale de închiriere a sălii de sport aparținând Comunei Tăureni.

Astfel, pentru închirierea sălii pentru sport în mod ocazional se vor percepe următoarele taxe de închiriere: 80 de lei/ oră pentru o oră/ săptămână, 70 de lei/ oră pentru două ore/ săptămână, 65 de lei/ oră pentru trei ore/ săptămână și 55 de lei/ oră pentru patru ore/ săptămână.

Aceeași hotărâre reglementează și următoarele tipuri de tarife: închirierea ocazională a sălii de sport pentru alte activități decât cele sportive, cum ar fi expoziții, activități instructiv-educative, culturale, pe bază de bilet/ factură și chitanță (100 lei/ oră) și taxa pentru spectatori la intrarea în sala de sport la competiții (5 lei/ persoană).

Totodată, consilierii locali din Tăureni au decis că ”elevii școlii Gimnaziale Tăureni vor avea acces la competițiile sportive gratuit”, sens în care ”accesul în sala de sport se va face pe baza carnetului de elev.”

”Primarul comunei Tăureni prin intermediul aparatului de specialitate, va aduce la îndeplinire prevederile prezentei hotărâri”, se menționează în articolul 2 al aceleiași hotărâri din data de 9 septembrie 2022 a Consiliului Local al comunei Tăureni.

(Redacția)

Post-ul FOTO: ”Arsenal Arena” din Tăureni, vis devenit realitate apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FOTO: ”Arsenal Arena” din Tăureni, vis devenit realitate

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button