FOTO: Memorial pentru omul și președintele Cornel Lungu

foto memorial pentru omul si presedintele cornel lungu

Despre Cornel Lungu este foarte greu să scrii la trecut. Personalitatea lui atât de vie și de pronunțată, așa cum o știam cu toții,  îți face extrem de dificil acest demers. Și totuși… au trecut mai bine de 4 luni de la plecarea spre cele veșnice a cunoscutului om de baschet, care a condus clubul BC Mureș Târgu-Mureş în cea mai fastă perioadă.

În amintirea vremurilor bune ale baschetului mureșean și de dragul lui Cornel, prieteni de aici și din alte părți ale țării, unde se joacă baschet, au participat la prima ediție a Memorialului Cornel Lungu, în sala de sport a UMFST Târgu-Mureş, la începutul acestei luni.

Protagoniștii au jucat baschet și au evocat amintiri despre fostul președinte al BC Mureș, într-o atmosferă vie, așa cum și-ar fi dorit-o Cornel Lungu.

Competiția a fost câștigată de o formație alcătuită din mureșeni, dar asta a contat mai puțin. A rămas în urmă atmosfera unei întâlniri de suflet, cu gânduri îndreptate către cel care era mereu sufletul întâlnirilor.

Astfel de momente nu pot umple golul lăsat de Cornel, dar pentru cei care l-au iubit și respectat e un minim gest de recunoaștere a ceea ce a fost omul și președintele Cornel Lungu.

Text: Florin Marcel SANDOR

Foto: Zi de Zi și pagina Facebook Szaszgaspar Barnabas

 

 

Post-ul FOTO: Memorial pentru omul și președintele Cornel Lungu apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FOTO: Memorial pentru omul și președintele Cornel Lungu

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.