Sport

FOTO. Micii karateka de la CS Juvenes s-au intors cu 14 medalii de la Campionatul National de Karate Shotokan!

În weekendul 30 – 31 martie 2019, 12 sportivi ai clubului Juvenes au participat la Campionatul Național de Karate Shotokan, desfășurat la Pitești. Un total de 14 medalii reprezintă munca și determinarea sportivilor, pe care îi felicităm și cărora le urăm mult noroc la concursurile viitoare!

O medalie de aur i-a revenit campioanei Natalia Miclea (9 ani), la proba de kumite Shobu Ippon, iar sportivii Priță Iana (kumite Shobu Ippon 8 – 9 ani), Popa Paul (Shobu Ippon 8 – 9 ani) și Priță Aris (2 medalii, la probele kumite WKF 10-11 ani / kumite Shopu Ippon 10-11 ani) au cucerit argintul. Echipa formată din sportivele Șandor Ana, Luca Andreea și Miclea Natalia au urcat tot pe locul 2, la proba de kata 12 – 13 ani.

Pe podium, pe locul 3 au urcat Priță Iana (kumite WKF 8 – 9 ani), Pol Eduard (kumite Shobu Ippon 12-13 ani), Știan Vlad (kumite WKF 14-15 ani), Gliga Carmen (2 medalii: kumite Shobu Ippon, 16-17 ani / kumite WKF 16-17 ani), Constantin Mădălina (2 medalii: kumite Shobu Ippon, seniori/ kumite WKF seniori) și Bîtcă Ciprian (kumite Shobu Ippon, seniori).

Locul 3 Kata echipe cadeți a fost adjudecat de către sportivii: Știan Vlad, Pol Eduard și Priță Aris. De asemenea, sportivul Haromszeki Aron a participat pentru prima oară la un concurs de karate, parcursul său a fost foarte bun.

Un exemplu bun pentru atleții noștri a fost și antrenorul Nicolae Stanciu, care a adus acasă 4 medalii, două de aur ( kumite WKF și kumite Shobu Ippon seniori) și două de argint (kumite echipe seniori / kata echipe seniori).

‘’Sunt foarte încântat de rezultatele copiilor, ele reprezintă toată munca, perseverența și dăruirea de care au dat dovadă de-a lungul pregătirii. Pentru ei, aceasta a fost prima participare la un campionat național, unde, evident, și competiția a fost pe măsură. Ne dorim ca, la anul, cât mai mulți sportivi să atingă cea mai înaltă treaptă a podiumului!’’ a declarat antrenorul Nicolae Stanciu.

La campionatul național desfășurat la finele săptămânii trecute, au participat peste 450 de sportivi, proveniți de la aproximativ 50 de cluburi din țară.

Sursa: antrenorul Nicolae Stanciu


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FOTO. Micii karateka de la CS Juvenes s-au intors cu 14 medalii de la Campionatul National de Karate Shotokan!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button