Sport

FOTO: Piscină și saună, în campusul UMFST Târgu Mureș. Tarife plus program

Localizat în interiorul campusului Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” din Târgu Mureș, în imediata apropiere a complexului sportiv, Centrul de Recuperare și Instruire ”Salus per Aquam” este un obiectiv de mare atracţie pentru studenţii universităţii, și nu numai.

”Piscina UMFST ”George Emil Palade” Târgu Mureș este compusă dintr-un bazin de dimensiunile 10 x 25 de metri, având patru culoare de 2,50 metri, unde se pot desfășura ore pentru activitate didactică, ore pentru inițiere la înot precum și ore de relaxare și divertisment. Temperatura apei din piscină este de 29 – 30 de grade Celsius, iar adâncimea apei începe de la 1,30 metri și ajunge la 1,90 metri. De asemenea, în incinta acesteia se regăsesc vestiare, grupuri sanitare, dușuri și saune, precum și un spațiu administrativ după cum urmează: saună uscată – capacitate 8 – 10 persoane, saună umedă – capacitate 6 – 8 persoane, jacuzzi (temperatura apei 37 grade Celsius) – capacitate 8 – 10 persoane, solar orizontal de ultimă generație, salon de masaj”, se precizează în Regulamentul de funcționare al Centrul de Recuperare și Instruire ”Salus per Aquam”, document disponibil pe pagina web a UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Conform aceleiași surse, ărogramul de funcționare al Centrului de Recuperare și Instruire ”Salus per Aquam” este următorul: de luni până duminică, între orele 7.00 – 22.00, cu precizarea că în fiecare zi de marți, între orele 7.00 – 16.00, piscina este închisă pentru igienizare.

Cât costă un bilet:

De luni până vineri:

UMFST adulți: 20 de lei;

UMFST copii: 15 lei;

Externi adulți: 30 de lei;

Externi copii: 20 de lei;

UMFST studenți: 15 lei;

Un halat de baie: 5 lei.

Sâmbătă – duminică:

UMFST adulți: 25 lei;

UMFST copii: 20 lei;

Externi adulți: 35 lei;

Externi copii: 30 lei;

UMFST studenți: 22 lei;

Un halat de baie: 5 lei.

(Redacția)

Post-ul FOTO: Piscină și saună, în campusul UMFST Târgu Mureș. Tarife plus program apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FOTO: Piscină și saună, în campusul UMFST Târgu Mureș. Tarife plus program

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button