FOTO. Start în Transilvania Multisport Triathlon

foto start in transilvania multisport triathlon

Deschiderea oficială a celui mai mare eveniment multisport găzduit vreodată de județul Mureș, competiția Transilvania Multisport Triathlon European Championships a avut loc vineri seara într-o atmosferă de adevărată sărbătoare. Câteva sute de sportivi din majoritatea țărilor europene, dar și de pe celelalte continente s-au aliniat în Piața Victoriei din Târgu-Mureș să partcipe la marea sărbătoare organizată de Federația Română de Triatlon, Clubul Master Ski&Bike și SportLife Multimedia Events, în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgu-Mureș, cu sprijinul Consiliului Județean Mureș. Pe ritmurile trupei de percuție Barbarossa, alături de Ordinul Cavalerilor Lup, după salutul acestora, delegațiile au pornit în paradă spre Cetatea Medievală. La intrarea de la Poarta Mică acestea au fost întâmpinate de membrii Cavalerilor și s-au aliniat pe scena Amfiteatrului, pregătită pentru acest eveniment. După scurte discursuri și urările de bun venit din partea organizatori a urmat momentul solemn al depunerii jurămintelor participanților, însoțite de salve de tun. Petrecerea a continuat cu tradiționalul gulaș Dracula, concertul formației Koszika&The HotShots și s-a încheiat cu un foc de artificii.

Prima zi de competiție din cadrul evenimentului sportiv cuprinde Campionatul European de Cros Triatlon. Sâmbătă dimineața, la Complexul de Agrement și Sport „Mureșul” s-a dat startul întrecerilor de înot, urmate de proba de ciclism, continuată la Platoul Cornești, cu cea de cros, la toate categoriile.

Post-ul FOTO. Start în Transilvania Multisport Triathlon apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FOTO. Start în Transilvania Multisport Triathlon

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.