Sport

Fruntașii se regrupează la Târgu Mureș Open

După remiza dintre reghinenii Teodor Anton și Mihnea-Ionuț Ognean, înregistrată în runda a treia a turneului de șah Târgu Mureș Open, aceștia și-au câștigat ambele partide disputate sâmbătă și după 5 runde îi urmează cu câte 4,5 puncte pe cei trei Mari Maeștri din întrecere. După ce Andrei Istrătescu remizase în runda a 3-a și a rămas la o jumătate de punct în urma celorlalți doi, Marius Manolache și Vlad Jianu au și-au împărțit în runda cu numărul 5 punctul, astfel s-a ajuns ca în fruntea clasamentului să se afle cinci șahiști, cei trei favorișți și mureșenii, urmați de un alt grup de 5, cu câte 4 puncte.

Cel mai bine clasat șahist mureșean după trei runde era Dan Văsieșiu, dar acesta a pierdut în runda a 4-a cu Manolache, apoi a remizat cu Alin Vlădescu, coborând cu 3,5 puncte pe locul 12 înaintea celor două runde de duminică.

În prima, penultima a turneului, cei doi mureșeni îi întâlnesc la primele două mese pe doi dintre Marii Maeștri. Anton îl are ca adversar pe Istrătescu, iar Ognean pe Manolache, dar este de urmărit și următorul mureșean din clasament, Dan Văsieșiu, care se confruntă cu Samuel Panc, ambii cu câte 3,5 puncte.

Post-ul Fruntașii se regrupează la Târgu Mureș Open apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Fruntașii se regrupează la Târgu Mureș Open

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button