Sport

Futsal: CSM Târgu Mureș, aproape de definitivarea lotului

După o perioadă de selecție în care antrenorul CSM Târgu Mureș, Cosmin Gherman, a testat mai mulți jucători amatori din Târgu Mureș și împrejurimi, se conturează cele două loturi, atât pentru Liga I, cât și pentru campionatul U19.

În Liga I de futsal s-au înscris zece echipe. Competiția va începe pe 26 august și se va juca în sistem tur/ retur, rezultând 18 etape, urmate de play-off/ play-out.

„Au venit la selecție jucători interesanți, dintre care unii chiar m-au convins, așa că i-am cooptat în lotul care se pregătește pentru noul sezon. Baza echipei va fi acel lot cu care s-a reușit promovarea în prima ligă, dar am reușit să readucem la Târgu Mureș și câțiva jucători cu experiență, care ne vor ajuta la formarea unui grup omogen”, a declarat antrenorul Cosmin Gherman.

Jucătorii de la care antrenorul are mari așteptări sunt chiar foști jucători de la echipa națională, precum Zsolt Szabó și Mihai Tătar. Zsolt Szabó a mai jucat la Odorheiu Secuiesc, Imperial Miercurea Ciuc și CSM Târgu Mureș, iar Mihai Tătar a ocupat postul de portar jucând la City’us Târgu Mureș și CFR Timișoara.

„Vom avea o echipă tânără cu nu prea multă experiență, dar toți sunt jucători din Târgu Mureș sau împrejurimi. Vrem să creștem împreună și să formăm cu multă muncă și dăruire în viitorul apropiat o echipă puternică”, a mai declarat Cosmin Gherman.

Diana CĂRBUREAN

Post-ul Futsal: CSM Târgu Mureș, aproape de definitivarea lotului apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Futsal: CSM Târgu Mureș, aproape de definitivarea lotului

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button