Sport

Georgiana Lircă de la CSM Târgu Mureș, vicecampioană europeană

Georgiana Lircă, sportivă legitimată la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Târgu Mureş a obţinut medalia de argint la Campionatul European U20, competiție organizată recent în oraşul spaniol Santiago de Compostela.

”Georgiana Lircă a intrat în competiţie din cadrul categoriei 55 kg, în sferturile de finală, unde a câştigat la mare luptă (5-4) confruntarea cu sportiva din Azerbaidjan, Ruzanna Mammadova. În semifinale sportiva noastră a avut un meci de asemenea foarte greu împotriva sportivei din Norvegia, Felicitas Domajeva. Georgiana a câştigat cu 8-6 şi s-a calificat în finală. În ultimul act al competiţiei însă turcoaica Tuba Demir s-a dovedit prea puternică. Adversara Georgianei a prins o acţiune în primul minut al confruntării şi a reuşit să o arunce de câteva ori obţinând foarte repede superioaritatea tehnică. Georgiana Lircă a devenit astfel vicecampioană continentală la U20! Felicitări şi antrenorilor!”, au informat reprezentanții CSM Târgu Mureș.

(Redacția)

Post-ul Georgiana Lircă de la CSM Târgu Mureș, vicecampioană europeană apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Georgiana Lircă de la CSM Târgu Mureș, vicecampioană europeană

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button