Sport

Gimnastele de la LPS, pe podium la Trofeul Ritmic Gym Brașov

Tinerele sportive de la LPS Gimnastică Ritmică au demonstrat o performanță excepțională la Trofeul Ritmic Gym Brașov, revenind acasă cu numeroase medalii. Conform informațiilor furnizate pe pagina oficială a LPS Gimnastică Ritmică, rezultatele obținute de Junioarele I și II au fost remarcabile.

La categoria Junioare I (14 ani), Korodi Sofia a excelat, câștigând o medalie de aur și două de argint în probele de măciuci, cerc și individual compus. Neuhart Kinga s-a remarcat printr-o performanță variată, urcând pe toate cele trei trepte ale podiumului cu o medalie de aur, una de argint și una de bronz la la minge,  panglică și individual compus.

De asemenea, Denisa Pilcă, concurând la categoria de 13 ani, a obținut o medalie de aur și una de bronz la exercițiul cu cerc și individual compus.

În ceea ce privește categoria Junioare II (12-13 ani), sportivele Iris Andrei, Edina Borșa și Suzana Năstase au demonstrat, la rândul lor, abilități deosebite, fiecare dintre ele câștigând câte o medalie de bronz în probele de cerc și panglică.

Aceste rezultate reflectă nu doar talentul individual al acestor gimnaste, ci și dedicarea și efortul colectiv al întregii echipe și al antrenorilor lor.

(D.C.)

Post-ul Gimnastele de la LPS, pe podium la Trofeul Ritmic Gym Brașov apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Gimnastele de la LPS, pe podium la Trofeul Ritmic Gym Brașov

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button