Sport

Handbalistele junioare II, în semifinale

Echipa de handbal junioare II de la CSM Târgu-Mureș a încheiat pe locul 2 în grupa B a turneului final disputat la Cisnădie și s-a calificat în semifinala Campionatului Național. Înaintea ultimelor meciuri din grupe, mureșencele se aflau la egalitate de puncte și golaveraj cu adversara din ultima etapă, Chimia Râmnicu Vâlcea. În aceste condiții, echipei antrenate de Liana Costea îi era suficient un rezultat de egalitate pentru accederea în semifinale, având un număr mai mare de goluri înscrise. Mureșencele au abordat cu maximă concentrare partida și au condus în permanență. După o primă repriză foarte săracă în ceea ce privește eficacitatea, cu două goluri avantaj la pauză (10-8), CSM a reușit o repriză secundă foarte bună, câștigând întâlnirea cu 26-20. Pe primul loc în grupa B s-a clasat Corona Brașov, cu 3 victorii, 27-17 cu LPS Brăila în etapa a III-a.

Mureșencele au evoluat în acest joc cu formația: Ilinca Pop, Szász Boglárka, Both Edina (portari)- Kacso Andrea (9 goluri), Iringo Veres-Filep (5), Tania Coșarcă (4), Andreea Țîrle (3), Ștefania Virag 2, Corina Lupei (2), Gál Anna (1), Diana Opriș, Alexia Gherghe, Kiss Kitti Nokolett, Roxana Guță, Székely Kincsö.

În prima semifinală mureșencele întâlnesc sâmbătă, de la ora 13.30, câștigătoarea grupei A, CSM Galați, urmată de partida din a doua semifinală, CSM București – Corona Brașov.

Jocurile pot fi urmărite în direct pe youtube, FR Handbal.

Duminică, de la ora 10.00 se întâlnesc învinsele din semifinale, iar de la ora 12.00 se dispută partida pentru titlul de campioană.

Post-ul Handbalistele junioare II, în semifinale apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Handbalistele junioare II, în semifinale

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button