Sport

Întâlnire cu mureșenii campioni mondiali la minifotbal!

Iubitorii sportului sunt invitați marți, 7 noiembrie, de la ora 18.00, să participe la o întâlnire specială cu sportivii mureșeni care sâmbătă, 4 noiembrie, au câștigat cu Echipa Națională a României medaliile de aur la Campionatul Mondial de Minifotbal, competiție disputată în Emiratele Arabe Unite.

Invitația a fost făcută de către Thomas Moldovan, vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Sport, și va fi găzduită de Sala Polivalentă ”Simon Ladislau” din Târgu Mureș.

”Campionii mondiali se întorc acasă! Ionuț Neacșa, Bogdan Covaci, Laszlo Klein, Andrei Balea, Mircea Ungur,  Virgil Bejenaru merită recunoștința noastră! Haideți să îi întâmpinăm ca pe niște adevărați campioni! Am trăit alături de ei emoții pe care nu le-am mai trăit demult în Mureș, haideți să le mulțumim așa cum se cuvine! Marți, 7 noiembrie, ora 18.00, în Sala Polivalentă ”Simon Ladislau”, campionii ne vor arăta medaliile de campioni mondiali! Eu cred că sportul unește! Sportul nu are limbă, naționalitate, religie sau culoare!”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Thomas Moldovan.

(Redacția)

Post-ul Întâlnire cu mureșenii campioni mondiali la minifotbal! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Întâlnire cu mureșenii campioni mondiali la minifotbal!

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button