Sport

INTERVIU. Mureşeanul Zolyomi Lehel, pași mărunți către succes în lumea Motorcrossului

Zolyomi Lehel are vârsta de 19 ani şi este proaspăt absolvent al Liceului Tehnologic „Gheorghe Șincai” din Târgu-Mureș. Tânărul a pășit de la o vârstă fragedă înspre pasiunea sa care stă ancorată pe două roți, şi a participat la nenumărate competiții Motocross și Enduro. Lehel a acceptat propunerea de a se deschide în faţa cotidianului Zi de Zi, detaliindu-și experiența și dragostea față de pasiunea sa.

Reporter: Care a fost factorul declanșator al descoperirii pasiunii tale?

Zolyomi Lehel: Pasiunea mea principala este Motociclismul pe care îl practic de la vârsta de 4 ani, când tatăl meu mi-a cumpărat o Yamaha PW 50 cu care am intrat în acest joc captivant. Sunt singur la părinți, ceea ce m-a ajutat să pot evolua mult mai bine în tot ceea ce am făcut și ceea ce vreau să fac în continuare. Părinții mei sunt acei oameni care mă susțin în absolut tot ce fac și pentru asta sunt foarte recunoscător pentru ei.

Rep.: Care au fost competițiile la care ai participat până acum? Care au fost cele mai importante pentru tine?

Z.L.: Am participat la nenumărate competiții, atât de Motocross cât și de Enduro, în cadrul cărora am obținut rezultate bune. Prima mea competiție a fost cea din 2016 din județul Harghita unde am obținut locul 3 la clasa începători, o competiție pe care nu o voi uita niciodată. Încă una din competițiile pe care nu le voi uita este cea de la Sântioana de Mureș unde am obținut prima mea clasare pe locul 1, în anul 2017.

Rep.: Cine te-a sprijinit cel mai mult în acest proces de evoluție continuă?

Z.L.: Sprijinul cel mai mare pe care l-am primit pentru a putea evolua și pentru a mă putea dezvolta a fost din partea părinților mei minunați care m-au ajutat să ajung unde sunt acum. Sunt foarte recunoscător pentru tot ceea ce fac pentru mine și pentru toate eforturile care le depun.

Rep.: Care au fost obstacolele din calea succesului tău? Cum le-ai învins?

Z.L.: Obstacolele din calea succesului meu au fost nenumărate, dar cu ajutorul încrederii mele și cu ajutorul familiei sau a prietenilor le-am învins pe toate și am ajuns unde sunt acum.

Rep.: Care este planul tău de viitor? Include și Motocrossul?

Z.L.: Planul meu pe viitor este de a mă dezvolta în absolut tot ceea ce fac și să experimentez cât mai multe lucruri și încercări. Planul meu de viitor include desigur și Motocrossul deoarece fără acest sport nu îmi pot vedea viitorul.

Rep.: Care e targetul tău in Motocross?

Z.L.: Targetul meu în Motocross este de a îmi achiziționa o nouă motocicletă, pentru a putea participa la Campionatul Național de Motocross, unde aș vrea să ajung pe podium.

Rep.: De ce te atrage acest sport? Cum te face să te simți ?

Z.L.: Acest sport pentru mine este deja un stil de viață fără de care mi-ar fi greu să rezist. Îmi oferă o fericire enormă și o eliberare de absolut tot ceea ce am în jur.

Rep.: Care e planul tău pentru viitorul apropiat?

Z.L.: Planul meu pentru viitorul apropiat este de a mă bucura de ceea ce am și să lupt pentru visurile mele.

Rep.: Ce sfat ai învățat din experiența ta din Motocross pe care l-ai putea da tinerilor de vârsta ta?

Z.L.: Sfatul cel mai important pe care îl pot oferi tinerilor de vârsta mea este aceea de a nu renunța la visurile lor, oricât de grele ar fi și oricâte obstacole pot apărea, cu voință și încredere de sine se poate trece peste absolut orice.

Rep.: Pentru tine care e rețeta fericirii în momentul de față?

Z.L.: În momentul de față rețeta fericirii este completă. Am lângă mine prietenii și familia care îmi sunt alături și desigur motocicleta mea cu care îmi găsesc alinarea și scăparea de absolut orice gând.

A consemnat Bianca SĂLĂGEAN

 

Post-ul INTERVIU. Mureşeanul Zolyomi Lehel, pași mărunți către succes în lumea Motorcrossului apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: INTERVIU. Mureşeanul Zolyomi Lehel, pași mărunți către succes în lumea Motorcrossului

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button