Sport

Investiție de 3,4 milioane de euro pentru un nou bazin de înot în județul Mureș

Compania Națională de Investiții a atribuit, în data de 11 aprilie 2023, societății Far Foundation SRL Rodna (județul Bistrița Năsăud), un contract în valoare de 17.098.995 de lei (aproximativ 3,4 milioane de euro), fără TVA, pentru proiectare – faza de adaptare la amplasament, execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada execuției lucrărilor pentru obiectivul de investiție ”Proiect tip – Construire bazin de înot didactic și agrement, strada Gara Mică, oraș Sovata, județul Mureș, informează www.licitatiapublica.ro.

Conform Caietului de sarcini al licitației, construcția propusă are forma dreptunghiulară în plan, cu dimensiunile de 36,95 metri x 39,7 metri. De asemenea, va exista un acces principal și două secundare la cota trotuarului, precum și patru accese secundare la nivelul subsolului.

”Din holul de acces va exista holul de distribuție al clădirii; accesul la etaj se va face pe o scară principală și pe două scări secundare. Accesele la subsol se vor face din exterior. La subsol, la cota minus 2,20 și, respectiv minus 3,20 vor fi spații tehnice; la cota minus 1,40 va fi bazinul și spațiul tehnic perimetral bazinului. La parter vor fi plaja bazinului și spațiile pentru sportivi. Bazinul va avea 15,40 metri x 25,02 metri, plajele laterale vor avea 2 metri, cele de capăt vor avea 6,85 metri. La etaj, care va fi o supantă, vor fi gradenele pentru 124 de spectatori, o sală de forță și una pentru gimnastică aerobică, precum și vestiare pentru acestea”, se menționează în același document.

Durata contractului este de 54 de luni: 3 luni pentru proiectare, 15 luni pentru execuție și 36 de luni perioadă de garanție de bună execuție a lucrărilor.

Alex TOTH

Foto: https://depositphotos.com/home.html

Post-ul Investiție de 3,4 milioane de euro pentru un nou bazin de înot în județul Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Investiție de 3,4 milioane de euro pentru un nou bazin de înot în județul Mureș

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button