Sport

JO de la Tokyo: Ana Maria Popescu rămâne cu medalia de argint la spadă (UPDATE)

Ana Maria Popescu (n. Brânză), singura campioană olimpică din delegația României, care a făcut deplasarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, s-a calificat în finala probei de spadă de puțin timp. Ana Maria Popescu a învins-o cu 15-11 pe estoniana Katrina Lehis.

Până la meciul din semifinale, sportiva româncă a disputat 3 meciuri, în primul tur având bye. Astfel, parcursul Anei Maria Popescu a fost următorul: 15-10 în primul meci cu sportiva din Singapore Tikanah Kiria Rahman Abdul, 15-6 în optimi de finală împotriva estoniencei Julia Beljajeva și 15-8 în sferturile de finală contra sud-coreencei Sera Song.

În finală, spadasina româncă o va întâlni pe chinezoaica Yiwen Sun. Finala este programată pentru ora 14.45.

UPDATE. 15.08

Ana Maria Popescu rămâne cu medalia de argint după ce a pierdut în finala probei de spadă cu 10-11. A fost un meci foarte echilibrat, la finalul celor 9 minute de joc, cele două finaliste erau la egalitate, 10-10. Chinezoaica a reușit în timpul suplimentar de joc să înscrie tușa de aur.

Sursa foto: www.anamariabranza.ro

Post-ul JO de la Tokyo: Ana Maria Popescu rămâne cu medalia de argint la spadă (UPDATE) apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: JO de la Tokyo: Ana Maria Popescu rămâne cu medalia de argint la spadă (UPDATE)

Credit autor: Ligia Voro.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button