Sport

Joc bun și victorie pentru fetele Sirius

Echipa feminină de baschet BC Sirius-CS Mureșul Târgu Mureș a mai adăugat o victorie, dar cea mai importantă de până în prezent.

Mureșencele au obținut victoria în etapa a II-a a fazei secunde din a doua grupă valorică a Ligii Naționale, 72-61 cu Agronomia București, pe sferturi 14-23, 13-10, 29-13, 16-15.

Echipa antrenorului Ionel Brustur a dat emoții suporterilor în prima parte a întâlnirii, dar evoluția din cea de-a doua a depășit cu mult așteptările. După un debut echilibrat, în ultimele trei minute ale primului sfert de la 11-11 bucureștencele au reușit o serie de 12 puncte și doar „treița” reușită în ultimele secunde de Gál Emese a mai „îndulcit” finalul primului act. În al doilea mureșencele au refăcut parțial handicapul, tot în urma unui final mai reușit, dar tot oaspetele au fost cele aflate în avantaj la pauza mare (27-33).

O altă față la reluare

Deși lipsite de aportul căpitanului Mészáros Kata și a pivotului Mariah Smelser, ambele indisponibile, coordonate de Brittney Dunbar și cu Cristina Badi în zi de grație, gazdele au avut o cu totul altă față la ieșirea de la vestiare. Au trecut rapid la conducere, și-au mărit avantajul la peste 10 puncte, rezistând până la final. O scădere s-a produs și de această dată spre final, când bucureștencelor le intrau tot mai des aruncările de 3 puncte, dar fetele de la Sirius au replicat imediat, obținând o victorie foarte importantă pentru moral.

Cea mai bună marcatoare din tabăra mureșencelor a fost Cristina Badi, cu 21 puncte (1×3), urmată de Brittney Dunbar cu 16 (1), Alexandra Bobar 10 (2), Gál Emese 9 (3), Pálfi Tünde 8, Andreea Feiseș 6 (2), Diana Ignat 2.

Cele mai multe puncte pentru Agronomia le-au înscris Sonia Vilcinschi, 22 (4×3) și A. Sipos, cu 17 (1).

Post-ul Joc bun și victorie pentru fetele Sirius apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Joc bun și victorie pentru fetele Sirius

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button