Super Rally, sâmbătă la Tg.Mureș

super rally sambata la tg mures

36 de piloți din țară și din străinătate vor lua startul, sâmbătă, la Tg.Mureș, în a doua etapă a Campionatului Național de Super Rally, competiție organizată de echipa cunoscutului sportiv român Mihai Leu.

Întrecerea propriu-zisă se va desfășura pe un traseu stradal de aproape 3 km, ce va trece prin centrul istoric al orașului și care va cuprinde Piața Teatrului, Piața Trandafirilor, Palatul Administrativ, Piața Bolyai, Biblioteca Teleki, Cetatea Medievală, Palatul Bernady și Catedrala Ortodoxă “Înălțarea Domnului”.

Pentru Radio Tg.Mureș, Mihai Leu:

Prezentarea echipajelor va avea loc vineri seara, de la ora 20,00, în cetate; piloții vor veni vineri, iar sâmbătă de la ora 9,30 vor începe calificările, iar de la 14,30 va fi finala. Pentru finală se califică primii 12 piloți. Vor merge, tot așa, într-un sistem eliminatoriu: 12, vor rămâne 8, vor rămâne 4, 2 și unul care va câștiga. La 36 de mașini, avem 32 de piloți, am ținut 4 locuri pentru 4 piloți din Italia ne-au spus că vor veni și ei.

Prima etapă a ediției din acest an a Campionatului Național de Super Rally a avut loc în luna mai, la Mangalia, și a fost câștigată de vedeta de televiziune Dani Oțil. Celelalte două etape sunt programate la Craiova (14-15 septembrie) și la București (25-26 octombrie).

Valeriu Voaideș/Virgil Natea

The post Super Rally, sâmbătă la Tg.Mureș appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Super Rally, sâmbătă la Tg.Mureș

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.