Sport

Kangoo Jumps Summer Challenge, la Târgu Mureș

Asociația Kangoo Club Reghin cu sprijinul Consiliului Județean Mureș, în parteneriat cu Kangoo Jumps România, organizează sâmbătă, 2 septembrie, între orele 10.00 – 18.00, cea de-a doua ediția a evenimentului „Kangoo Jumps Summer Challenge”, Mureș Fit Day, la Sala Sporturilor din Târgu Mureș.

„Ne pregătim pentru o toamnă plină de energie și suntem entuziasmate să anunțăm evenimentul nostru anual Kangoo Jumps Summer Challenge, un eveniment sportiv care te face să-ți pui sănătatea și energiile în mișcare”, au informat organizatorii.

Ediția a II-a a evenimentului Kangoo Jumps Summer Challenge are rolul de a uni comunitatea și a aduce împreună mai multe clase de antrenamente, fiind un eveniment sportiv dedicat tuturor iubitorilor de mișcare, adrenalină și distracție. Evenimentul este destinat tuturor sportivilor experimentați sau începători.

Cei care vor lua parte la acest sport vor avea antrenamente Gymstick cu Olah Pádár Mihaela. Totodată, vor beneficia de: un show de acrobație al Carolinei Mircea, o clasă Run & Lift cu Alina Holom, un show Danza Bonito și o clasă latino, o clasă tonic și combat alături de Felicia Zbera, un show realizat de Asociația Kangoo Club Reghin, o clasă Kangoo Power cu Kinga Sebestyén, o clasă Kangoo Dance alături de Iulian Turculeț, o clasă Kangoo Power cu Emőke Deák, o clasă Kangoo Dance cu Ildikó Marica, un antrenament Total Body Workout (tonifiere) cu Ildikó Marica, un antrenament circuit – Kick Box cu Poczo Zoltán, la final o clasă de Bodyart (relaxare) cu Camelia Hoitan.

„Acest eveniment este o oportunitate unică în Târgu Mureș de a experimenta diverse sporturi și de a fi martor la excelența instructorilor prezenți. Fiecare clasă este structurată și are propriul său program, ceea ce înseamnă că vei avea posibilitatea de a exersa și testa mai multe sporturi în aceeași zi”, au transmis organizatorii evenimentului.

Pe lângă clase, vor exista și demonstrații sportive. Se va asigura apă pe întreg parcursul evenimentului, premii, tombole, surpize și vor fi zone de socializare pentru momentele de pauză.

Intrarea va fi gratuită, iar evenimentul este deschis publicului larg. Pentru mai multe informații despre eveniment, urmăriți paginile de Facebook: Asociația Kangoo Club Reghin și Kangoo Jumps România.

Diana CĂRBUREAN

Post-ul Kangoo Jumps Summer Challenge, la Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Kangoo Jumps Summer Challenge, la Târgu Mureș

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button