Sport

Liana Costea, în Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal

Reputatul tehnician de handbal Liana Costea, cunoscută opiniei publice pentru rezultatele excelente înregistrate la nivelul clubului Arena din Târgu Mureș, a fost aleasă în noul Consiliu de Administrație al Federației Române de Handbal.

Alegerile au avut loc joi, 28 aprilie, în capitală, iar pentru funcția de președinte al Federației Române de Handbal a fost preferat Constantin Din, care l-a devansat cu scorul de 157-66 în turul doi pe Alexandru Dedu. După primul tur de scrutin, situația se prezenta astfel: Constantin Din – 95 de voturi, Alexandru Dedu – 79 de voturi, Bogdan Voina – 48 de voturi și Maximilian Gavrilă – 1 vot.

Noul Consiliu de Administrație va avea 15 membri, cu mențiunea că unul dintre locuri îi aparține Lianei Costea (Arena Târgu Mureș). Cele mai multe voturi le-au obținut Gheorghe Tadici (134), Gabriel Armanu (121), Adrian Cosman (99) și Liana Costea (98), la egalitate cu Viorel Mazilu (98).

Redacția Zi de Zi o felicită pe Liana Costea și îi dorește mult succes în noua funcție!

(Redacția)

Post-ul Liana Costea, în Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Liana Costea, în Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button