Sport

Mădălina Florea nu renunță la marea performanță

Atleta sighișoreană Mădălina Florea, legitimată în prezent la CSU Arad, a obținut calificarea la Campionatul Mondial din Argentina, competiție care va avea loc în localiatea Villa La Angostura, în perioada 15-17 noiembrie. Atleta mureșeană de 25 de ani rămâne una dintre cele mai valoroase alergătoare de fond din România, în ciuda mai multor accidentări suferite. Ea a obținut calificarea pentru Mondiale după clasarea pe locul 2 la Campionatul Național de Alergare Distanță Lungă care a avut loc la Piatra Neamț. Sighișoreanca reușise în urmă cu o lună, după o pauză de peste doi ani, un loc 3 în proba de 10000 metri la Naționalele de la Pitești, o medalie care anunța o revenire spectaculoasă în competițiile importante. Același lucru l-a reușit și în 2017, când după o perioadă de absență a ocupat locul 4 la un puternic concurs internațional de alergare pe șosea, în Italia, la Arezzo.

Mădălina începuse sportul cu gimnastica ritmică, practicată timp de trei ani, după care a optat pentru atletism. La noua sa pasiune, sub îndrumarea antrenorului Ioan Avram a devenit multiplă campioană naţională la cros, medaliată în multe alte competiții interne sau internaționale, locul I la Campionatele Balcanice şi alte locuri fruntașe la Campionatele Europene.

Post-ul Mădălina Florea nu renunță la marea performanță apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Mădălina Florea nu renunță la marea performanță

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button