Sport

Medalii pentru sportivii BDF Târgu Mureș la Cupa Golden Promotion Fight

În data de 10 aprilie 2022 sportivii clubului Black Diamond Fight Targu Mureș au participat la Cupa Golden Promotion Fight, organizată de academia Robert Turda. O competiție interclub unde au participat peste 200 de sportivi. Din partea BDF au participat 7 sportivi la competitia de amatori si 1 sportiv la semi pro.

”Am obținut două medalii de aur și 4 de argint și centura grea, cea doua centură pentru Clubul nostru la semi-pro. Mulțumim sponsorilor și parinților pentru susținere, colegilor de la sală pentru ajutorul oferit, participanților în pregătirea la competiție, si felicitări copiiilor pentru participare.”, a anuntat Pozo Zoltan, de la Clubul Black Diamond Fight.

Sportivii au obținut următoarele locuri: Kemenes David -medalie argint, Pol Eduard -medalie argint, Cizmas Lucian -medalie argint, Szabo Robert – medalie argint, Godri Csaba – medalie aur, Fodor Dávid – medalie aur și Oprea Mihai medalie aur.  Pricea Cezar Vlad a câștigat centura din categoria grea, desi la doar 91 de kg a luptat cu un adversar 134 kg.

Post-ul Medalii pentru sportivii BDF Târgu Mureș la Cupa Golden Promotion Fight apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Medalii pentru sportivii BDF Târgu Mureș la Cupa Golden Promotion Fight

Credit autor: I.A..

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button