Sport

Memorialul „Ionuț Bucur”, la cea de-a doua ediție

Pe 25 mai, la baza sportivă Junior din Sâncraiu de Mureș, va avea loc cea de-a doua ediție a Memorialului „Ionuț Bucur”. Evenimentul, organizat în memoria lui Ionuț Bucur, este mai mult decât un simplu turneu de fotbal. Este o ocazie de a celebra pasiunea pentru acest sport, în conformitate cu dorințele și visurile lui Ionuț.

Ediția din acest an este dedicată copiilor talentați din categoria Under 7, mai exact cei născuți în 2017. Tinerii fotbaliști vor avea șansa de a-și demonstra abilitățile și dragostea pentru fotbal într-un mediu competitiv și stimulativ.

Fiecare participant va fi încurajat să-și pună în valoare talentul și va fi răsplătit pentru devotamentul investit în acest sport.

„Acest turneu este dedicat în totalitate amintirii lui Ionuț, un om deosebit care a lăsat o amprentă profundă asupra comunității noastre!

Vă așteptăm alături de noi, începând cu ora 10:00! De asemenea, rugăm ca toți participanții și invitații să rămână la festivitatea de premiere pentru a celebra realizările micuților noștri sportivi”, se precizează pe pagina ACS Academica Transilvania Târgu Mureș.

(D.C.)

Post-ul Memorialul „Ionuț Bucur”, la cea de-a doua ediție apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Memorialul „Ionuț Bucur”, la cea de-a doua ediție

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button