Sport

Mureșean, campion mondial la popice

Popicarul târgumureșean Szász Tibor Levente a cucerit marți titlul mondial la popice Juniori U18 în cadrul întrecerilor disputate în localitatea Rokyany din Cehia. Elevul antrenorului Seres Jozsef este component al echipei de popice juniori CSM Târgu-Mureș și a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului Mondialelor în proba de tandem mixt împreună cu Noemi Budoi, legitimată la Siderurgica Hunedoara. Perechea care a reprezentat România a învins în finală după o dispută dramatică perechea germană Simon Axthelm – Selina Fuhrmann.

În lotul însoțit de Remus Antimirescu și Seres Jozsef se mai află și alți popicari mureșeni: Benke Zoltán, legitimat tot la CSM Târgu-Mureș, în lotul juniorilor, precum și Szabo Julia Emese și Bato Judit Katalin, ambele din cadrul lotului echipei Electromureș Romgaz, la junioare, care mai aveau de susținut probele ultimei zile ale întrecerilor mondialelor de juniori.

Post-ul Mureșean, campion mondial la popice apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Mureșean, campion mondial la popice

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button