Sport

Mureșeanca Bernadette Szocs, campioană europeană!

Sportiva mureșeancă Bernadette Szocs este campioana Europei la tenis de masă în proba de simplu feminin, după un meci fantastic la Jocurile Europene Cracovia Malopolska 2023!

”Este cea mai bună clasare a tenisului de masă românesc din istoria participărilor la Jocurile Europene, iar meciul pentru titlul european a fost magistral, o dovadă a ambiției și valorii sportivei noastre la nivel internațional. Marea finală de simplu feminin a furnizat un joc la nivel înalt, în care două dintre sportivele de top ale Europei, Bernadette Szocs și Yang Xiaoxin, jucătoare care reprezintă Monaco, s-au întrecut într-un duel de anduranță. Adversarei i-a aparținut prima parte a finalei, însă Bernadette Szocs i-a citit jocul la momentul oportun și a revenit, de la 1-3, până la 3-3, printr-un joc activ și cu lovituri clare pentru punctele necesare. Iar doza de încredere căpătată s-a resimțit din plin în decisiv, când Bernadette Szocs s-a descătușat chiar după primele puncte trecute în dreptul său”, au informat reprezentanții Federației Române de Tenis de Masă.

În timp ce Yang Xiaoxin a rămas țintuită la zero, Bernadette Szocs a dominat și a pus punct cu punct până la finalul istoric, scor 4-3 (4-11, 7-11, 11-7, 8-11, 13-11, 11-9, 11-3).

(Redacția)

Post-ul Mureșeanca Bernadette Szocs, campioană europeană! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Mureșeanca Bernadette Szocs, campioană europeană!

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button