Sport

Mureșeanul Kádár László, singurul român de la Campionatul Mondial de Darts!

Sportivul mureșean Kádár László (54 de ani) a luat startul duminică, 3 decembrie, la Campionatul Mondial de Darts (WDF), competiție organizată în Lakeside Country Club din Frimley Green, Surrey, Anglia, în perioada 2-10 decembrie.

Singurul reprezentant al României în această competiție care înainte e meci ocupa poziția a 26-a în ierarhia mondială de darts, a fost învins, în Turul 1, la categoria Bărbați, cu scorul de 2-0, de către suedezul Edwin Torbjornsson, și a părăsit astfel competiția.

”Felicitări, László Kádár! Aplauze din tot sufletul pentru că ne-ai făcut să trăim aceste emoții pentru tine și pentru dartsul românesc. A doua participare pentru tine nu a fost așa cum ne-am dorit, însă suntem siguri că te vei întoarce mai puternic la ediția următoare! Mulțumim, Laci! Hai România!”, au transmis reprezentanții Federației Române de Darts, pe pagina de Facebook a principalului for de darts din țara noastră.

(Redacția)

Post-ul Mureșeanul Kádár László, singurul român de la Campionatul Mondial de Darts! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Mureșeanul Kádár László, singurul român de la Campionatul Mondial de Darts!

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button