Mureșul deschide și închide barajul

muresul deschide si inchide barajul

În Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești, sâmbătă și duminică se dispută partidele turneului final ale barajului de promovare în Liga Națională de handbal, atât la feminin, cât și la masculin. În această fază se află cele patru echipe care au obținut calificarea în urma turneelor semifinale disputate la Brașov la masculin și Făgăraș la feminin. Primele două calificate din cele două grupe ale turneelor semifinale își dispută la Ploiești așa numitele semifinale, locul 1 din fiecare serie urmând să întâlnească echipa clasată pe locul secund în cealaltă. Acesta poate fi în schimb jocul decisiv pentru unele echipe, învingătoarele urmând să promoveze direct în primul eșalon. Învinsele vor mai avea însă încă o șansă în confruntarea cu cele două clasate pe locurile de baraj din Ligă, respectiv 11 și 12. Dacă partidele dintre învinse din a doua zi pot avea importanță în privința viitoarei adversare, jocul dintre învingătoarele deja promovate nu mai are logică.

Între cele opt echipe participante șapte provin din șase județe și una din București, Rapid, la feminin. Singurul județ cu echipe în ambele întreceri este Mureș. Echipele mureșene vor susține jocurile din deschidere și cel de închidere ale primei zile. De la ora 10.00 echipa feminină CSM Târgu-Mureș întâlnește HCM Slobozoa, după care Rapid București își dispută locul în Liga Națională cu Dacia Mioveni. De la ora 14.00 se joacă cele două partide masculine, începând cu jocul dintre CSM Vaslui și CSM Alexandria, după care CSM Sighișoara se confruntă cu CSM Școlar Reșița.

O primă zi așadar deosebit de importantă pentru handbalul mureșean, care a obținut recent titlul de campionă la juniore I, prin același CSM Târgu-Mureș și cel de vicecampioană la juniori I, tot de sighișoreni, dar de la CSȘ.

Post-ul Mureșul deschide și închide barajul apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Mureșul deschide și închide barajul

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.