Sport

Nova Vita ratează dramatic Champions League

Campioana României la minifotbal, Nova Vita Târgu Mureș a cedat la loviturile de departajare finala Champions League, competiție disputată în Italia, la Rimini. Mureșenii au fost foarte aproape de câștigarea trofeului în fața formației maghiare Airnergy Mad Dogs, având 2-0 la intrarea în ultimele două minute. Andrei Balea a înscris în minutul 13, iar Mircea Ungur a dublat avantajul în minutul 36. Când trofeul era foarte aproape, adversarii au redus în minutul 39 diferența și au egalat la ultima fază (se joacă două reprize a câte 20 de minute). S-a trecut direct la loviturile de departajare, cu câte trei lovituri de la 7 metri. Maghiarii au executat primii și au înscris toate cele trei lovituri, iar autorul golului care se părea că va aduce trofeul la Târgu Mureș a ratat prima execuție și finala s-a încheiat 3-1, ultima lovitură nu a mai fost nevoie să se execute.

Trecând peste regretele neșansei, este un rezultat onorabil totuși pentru Nova Vita la prima participare în această competiție.

Post-ul Nova Vita ratează dramatic Champions League apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Nova Vita ratează dramatic Champions League

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button