Sport

O etapă a gazdelor, urmează una echilibrată

Prima și singura etapă intermediară programată pentru turul Ligii IV Elite la fotbal a fost și prima în care oaspeții nu au obținut niciun punct. Așadar, victorii pe linie a gazdelor și al patrulea rezultat de 11-0 în trei runde. Două dintre acestea le-a reușit Unirea Ungheni 2018, cu ACS Sâncrai Nazna, care pierduse și în etapa inaugurală cu același scor în fața Mureșului Luduș. Aceasta din urmă s-a „împiedicat” în etapa trecută, remizând pe terenul celor din Chirileu, dar a reușit în etapa de miercuri să învingă în derby-ul cu CS Iernut, 3-2 pe teren propriu. De acest lucru a profitat echipa Unirea Ungheni, care s-a instalat în fruntea clasamentului cu maximum de puncte și un golaveraj 30-2. Fără punct pierdut sunt și Târnava Mică Sângeorgiu de Pădure și ACS Sovata, dar ambele au disputat doar câte două partide. După trei etape disputate, dar cu trei restanțe, pe podium se mai află Mureșul Luduș și CSM Sighișoara, cu câte 7 puncte, ambele cu câte o remiză. Sighișorenii au obținut și ei victoria pe teren propriu în etapa de miercuri, 4-1 cu echipa care a scos un punct cu ludușenii. La celălalt pol al clasamentului se află patru echipă fără niciun punct: Inter Sânger, Raza de Soare Acățari, ASC Sărmașu și Viitorul Ungheni (Mureșul Cuci nu mai intră în calcule, fiind retrasă). Prima a susținut însă un singur joc, iar a doua două, ultimele având trei eșecuri.

 

Șanse de desprindere pentru grupul fruntașelor

Sâmbătă urmează runda cu numărul 4, una în care niciuna dintre favorite, sau fruntașe nu pare să aibă partide deosebit de grele. Se anunță totuși câteva jocuri echilibrate, cel puțin după rezultatele obținute în primele trei etape. În fruntea listei, din această perspectivă, s-ar încadra partidele de la Chirileu și Iernut. La prima, unde Mureșul Luduș n-a reușit să se impună, se deplasează Unirea Ungheni, iar la Iernut merge echipa din Sighișoara, una dintre cele care nu a cunoscut încă eșecul. Etapa va fi deschisă vineri, pe terenul sintetic al stadionului Trans Sil, de la ora 19.00, cu partida dintre ACS Sâncrai Nazna și Târnava Mică Sângeorgiu de Pădure, cu oaspeții favoriți. Un alt joc care ar putea trezi interes este un „derby zonal”, la Sovata, unde se deplasează formația din Miercurea Nirajului, dar în acest caz cu gazdele favorite. Un alt așa-zis derby este și duelul ultimelor două clasate, în comuna Gheorghe Doja, între Viitorul Ungheni și ASC Sărmașu. În celelalte două jocuri sunt două favorite certe, ludușenii la Sânger și Mureșul Rușii Munți cu Atletic, mai rămâne ca acestea să-și confirme statutul.

 

Rezultatele etapei a III-a, intermediară

ACS Miercurea Nirajului              – ASC Sărmașu                     5-3

Târnava Mică Sg. de Pădure         – Viitorul Ungheni               5-1

Unirea Ungheni 2018                    – ACS Sâncrai Nazna           11-0

CSM Sighișoara                             – Mureșul Chirileu               4-1

Mureșul Luduș                               – CS Iernut                            3-2

Atletic Târgu Mureș                      – Raza de Soare Acățari        1-0

ACS Sovata                                    – Mureșul Rușii Munți         1-0

Inter Sânger                                    – a stat

 

Programul etapei a IV-a, sâmbătă, 14 septembrie, ora 11.00

ACS Sâncrai Nazna              – Târnava Mică Sg. de Pădure, vineri, ora 19.00, teren sintetic Trans Sil

Viitorul Ungheni                  – ASC Sărmașu

Mureșul Chirileu                  – Unirea Ungheni 2018

CS Iernut                               – CSM Sighișoara

Inter Sânger                          – Mureșul Luduș

Mureșul Rușii Munți           – Atletic Târgu Mureș

ACS Sovata                          – ACS Miercurea Nirajului

Raza de Soare Acățari – stă (Mureșul Cuci s-a retras)

 

Post-ul O etapă a gazdelor, urmează una echilibrată apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: O etapă a gazdelor, urmează una echilibrată

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button